Ekinözü’nde içme suyu yenileme ihalesini alan firmadan eğitime destek

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nden Ekinözü ilçesinin içme suyu şebeke ve iletim hatlarını yenileme ihalesini alan firma, ortaokul öğrencilerine sınavlara hazırlık seti hediye etti.

Ekinözü’nde içme suyu yenileme ihalesini alan firmadan eğitime destek
Ekinözü’nde içme suyu yenileme ihalesini alan firmadan eğitime destek
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Öğrencilere kitap ve sınavlara hazırlık seti hediyesiyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan firmanın yöneticisi İsa Bulur, “Bizler Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nden Ekinözü içme suyu şebeke ve iletim hatlarını yenileme ihalesini aldık. İlçeye geldiğimiz günden bu tarafa KASKİ Genel Müdürlüğünü temsilen çalışıyoruz. Bu nedenle de bugün eğitim ve öğretim yılımızın ilk günündeyiz. Sosyal projelerimiz kapsamında eğitime destek vermek amacıyla Ekinözü ilçesindeki ortaokullarda okuyan 8’inci sınıf öğrencilerimize yardımcı kitap setleri dağıtımı yaptık. Öğrencilerimizin önlerindeki zorlu sınavlarda başarılı olup iyi okullara gitmeleri, kendi geleceklerini olduğu kadar ilçemizin geleceğini de etkileyecektir. Bütün bu kitapların hepsi öğrencilerimizin daha güzel bir geleceğe sahip olmaları içindir. Onların güzel bir geleceğe sahip olması demek, ülkemizin güzel bir geleceğe sahip olmaları demektir” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin, ülkenin geleceğinin teminatı olduğuna değinen Bulur, şunları söyledi:

“Gençlerimize sahip çıkmak ve onları desteklemek için hem Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz hem de Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğümüz ile firmamız olarak üzerimize düşeni yapmanın gayreti içerisindeyiz. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimizin sınavlara hazırlanabilmelerini sağlamak için bu desteği verdik. Bu çalışmayı yapmaktaki amacımız, öğrenci kardeşlerimizin bilgi birikimlerine katkı sunmak ve daha iyi yerleri kazanmalarına yardımcı olmak. Çocuklarımız bu kitaplardan istifade ederek, iyi bir okula yerleştikleri zaman, bu başarı bizim en büyük mutluluğumuz olacaktır. Öğrenci kardeşlerimizin bizi, ailelerini ve öğretmenlerini mahcup etmeyeceğinden emin olarak, sınavda başarılı olacaklarına inanıyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir gelecek diliyorum.”

Bulur’un değerlendirmelerinin ardından sınavlara hazırlık setleri, öğrencilere dağıtıldı.

19 Eyl 2017 - 15:23 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.