Çiçek’te 23 Nisan bandosu eşliğinde kutlama

Çiçek İlk-Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıldönümünü, kurdukları bando takımıyla bütün mahalleyi dolaşarak kutladı.

Çiçek’te 23 Nisan bandosu eşliğinde kutlama
Çiçek’te 23 Nisan bandosu eşliğinde kutlama
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 98. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Elbistan’da gerçekleştirilen resmi törenin haricinde okullar da kendi programlarını düzenledi. Çiçek Mahallesi’nde bulunan Çiçek İlk-Ortaokulu’nda ise, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, renkli görüntülere sahne oldu. Okul öğrencileri, kutlamalar kapsamında bir bando takımı oluşturdu. Günler öncesinden provalara başlayan öğrenciler, 23 Nisan günü, bando eşliğinde marşlar çalarak mahallenin sokaklarını dolaştı. Öğrenciler, mahalle sakinlerinin büyük ilgisi ile karşılandı.

23 Nisan kutlamaları, bando gösterisi eşliğindeki kortejin ardından okul bahçesinde devam etti. Kendilerine armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı doyasıya kutlayan öğrenciler, öğretmenlerinin eşliğinde hazırladıkları halk oyunları ve dans gösterileri ile izleyenlerden büyük alkış aldı.

Okul Müdürü Ümit Kayıran, 23 Nisan’ın çocuklar için büyük anlam ifade ettiğini belirterek, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocuklarımız için çok önemli bir gün. Biz de bu bayramı, okulumuz öğrencilerinden oluşan bando takımı eşliğinde kutladık. Çocuklar, marşlar söyleyerek mahalleyi dolaştılar. Mahalle sakinlerinin ilgisi de bizleri ve öğrencilerimizi çok memnun etti” dedi.

24 Nis 2018 - 13:28 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Hasan Fidan - Eskiden bayramlarımız hep bu güzel görüntüler eşliğinde büyük coşkuyla kutlanırdı.Devrim İlkokulu Müdürü rahmetli Vasıf Sipahi Bey'in kurdurduğu mehter takımının ise gönüllerimizde coşkusu bambaşka olurdu.Rengârenk kıyafetler ve gösteriler eşliğinde herkesin yürekten katıldığı bayramlardı.Bu güzel hatıralarımızı bir nebze de olsa hatırlatması bakımından, bu güzel gösteriye emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum.Özlemle doluyuz !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 13:28
05

Mevlüt ÇANAK - Başta Ümit Hoca olmak üzere emeği geçenlerin ellerine sağlık!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 13:28
04

yunus çiçekli - köyüme selam olsun emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkürler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 13:28
03

Misafir - Gelenek bozulmamış bundan 15- 16 yıl önce de aynısını biz yapıyorduk. Emeği geçenlere teşekkürler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 13:28
02

Hakan Kaya - Çiçek okulu personelini tebrik ediyorum.Kıskandım şimdilerde bando yok 23 Nisan bayramını da gördüğüm kadarıyla güzel kutlamışlar.Ellerinize sağlık...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 13:28
01

Muharrem - Ne güzel bir çalışma olmuş bu yılda yapın...Elinize sağlık...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 13:28