Büyükyapalak Gazi İlk-Ortaokulu’ndan örnek proje

Büyükyapalak İlk-Ortaokulu’nda düzenlenen sosyal sorumluluk projesi ile örnek bir etkinlik gerçekleştirildi.

Büyükyapalak Gazi İlk-Ortaokulu’ndan örnek proje
Büyükyapalak Gazi İlk-Ortaokulu’ndan örnek proje
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Okul aile birliği ve okul yönetimi tarafından Kahramanmaraş Değerler Eğitimi (KADEP) kapsamında düzenlenen, ‘İyilik Yapmayı Seven Kantin, Bir İyilik De Sen Yap’ isimli etkinlik, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Okul kantininden elde edilen gelir ile alınan küçük hediyelerle mahallerindeki yaşlı ve hastaları ziyaret eden öğrenciler, bu sayede vefa kavramını öğrendiler.

Büyükyapalak Gazi İlk-Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Feyzullah Kökden, yapılan etkinlik ile ilgili verdiği bilgide, şunları kaydetti:

“ ‘İyilik Yapmayı Seven Kantin, Bir İyilik De Sen Yap’ isimli etkinlik Öğrencilerimize doğruluk kavramını kavratmak amacı ile okul aile birliği ve okul idaresi tarafından yapılan bir sosyal projedir. Buradaki amaç; öğrencilerin doğruluk ve dürüstlük kavramlarını kalplerine inşa etmek. Minik ellerin kalplere dokunuşu sloganıyla kantinden elde edilen kazanç ile küçük hediyeler alarak Büyükyapalak’ta yaşlılarımızı ve hastalarımızı ziyaret ederek, çocuklara vefa kavramını kavratmayı amaç edindik.”

22 Kas 2017 - 14:42 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Murat - Emegi gecenlere tesrkurler.cok güzel ve hayirli bir iş

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 14:42
01

Nadir Baba - Egitim gönüllülerini kutluyorum. Böyle genç dimağların örnek teşkil etmesini istiyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 14:42