Akşemsettin MTAL’den polisler için özel program

Elbistan Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yıldönümü ve Polis Haftası kapsamında özel bir kutlama programı düzenledi.

Akşemsettin MTAL’den polisler için özel program
Akşemsettin MTAL’den polisler için özel program
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Okul bahçesinde gerçekleştirilen ve renkli görüntülere sahne olan etkinlikte öğrenciler, Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, Emniyet Amiri Seher Sönmez, birim amirleri ve polis memurlarını ellerindeki Türk Bayrakları ile karşılayarak, sevgi gösterisinde bulundu. Karşılama sonrasında şehit polisleri anma marşı okudundu. Programda, Polis Haftası çerçevesinde Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesi (KADEP) kapsamında Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen polis, şehit, vatan ve bayrak konulu şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık ve Emniyet Amiri Seher Sönmez tarafından verildi. Yarışmada birinci olan şiir, yazarı Fadime Nur Derindere tarafından okundu. Resim yarışmasında birinci olan resim, Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık’a resmi çizen öğrenci Fadime Mullaahmetoğlu tarafından hediye edildi.

Tamamen öğrenci ve polis kaynaşması şeklinde gerçekleşen etkinlikten sonra çeşitli ikramlarda bulundu.

Programla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Mikail Şahin, “İlklerle ve farklı etkinliklerle adını duyuran Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak toplumumuzun güvencesi olan polislerimizin her zaman yanında olduğumuzu göstermek için böyle bir etkinlik yapmak istedik. Etkinliğimize katılan ve bizleri şereflendiren Emniyet Müdürümüz Hakan Aşık başta olmak üzere, tüm emniyet mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz. Minnettar olduğumuz görevinden dolayı şehit olan geçmiş bütün şehit polislerimizi rahmetle anıyoruz. Polis Haftası kutlu olsun” dedi.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık da, programda emeği geçenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

13 Nis 2018 - 18:05 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ali - Tapu memurlari nufus memurlari , zabita gunu. Adli yil acilisi kapanisi 14 marrt tip bayrami ebeler hemsireler gunu mudur bey bunlar icinde okulda etkinlik duzenlese ne guzel olur degilmi. Ben baska kurumlarin ogretmenler icin gun duzenleyip pgretmenleri davet ettigini gormedim yazik yaa. Diger okullar hazirlansin adli yil acilis torenlerini A lisesinde adli yil kapanisi B lisesinde. Kabotaj bayrami C lisesinde. Nasilsa ogretmen ogrencinin isi yok tesrifatcilik yaparlar muduru kutluyorim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Nisan 18:05