Akşemsettin MTAL öğrencilerinden Karadeniz gezisi

Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, sosyal ve kültürel faaliyetler çerçevesinde Karadeniz Bölgesi’nin doğal güzellikleri ile tarihi mekanlarını kapsayan bir gezi turu gerçekleştirdi.

Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mikail Şahin, Karadeniz Bölgesi’ne düzenlenen gezide Rize, Trabzon, Ordu, Samsun, Amasya ve Tokat illerini kapsadığını söyledi.

Gençlere, ülkemizin doğal güzelliklerini ve tarihi değerlerini tanıtmak için bu tür faaliyetlere önem verdiklerine değinen Şahin, “Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak baharın gelmesi ve iklim şartlarının da düzelmesi ile birlikte sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında öğrencilerimize yönelik olarak geziler düzenledik. Birincisi 12-15 Nisan tarihleri arasında, ikincisi 18-21 Nisan tarihleri arasında olmak üzere iki tur şeklinde Rize, Trabzon, Ordu, Samsun, Amasya ve Tokat illerini kapsayan Karadeniz turları düzenledik. Doğal ve tabi güzellikleriyle tarihi mekanların yerinde görülmesi amacıyla, her bir yeri cennet köşesi olan güzel ülkemizin çeşitli bölgelerini ve kültürlerini tanıma amacıyla yaptığımız gezilerde öğrencilerimiz hem genel kültürlerini geliştirdiler hem de ülkemizin tarihsel ve doğal güzelliklerini yerinde görme imkanına sahip oldular” dedi.

Gezi programının ikinci turunda Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ni gezeceklerini kaydeden Şahin, “İki tur olarak düzenlenen Karadeniz gezilerimizin arkasından Mardin, Midyat Şanlıurfa ve Halfeti’yi kapsayacak şekilde Güneydoğu Anadolu turu düzenliyoruz. Tüm organizasyonu okulumuz gezi ve inceleme kulübü tarafından hazırlanan gezi programlarından dolayı emek veren kulüp öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

21 Nis 2018 - 14:07 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

VELİ - öğrencilerin hepsinin eksiksiz baba olarak gördüğü, öğretmenlerine bir kardeş edasıyla yaklaşıp onlara sorun çıkarmayan, velilerin bir kahraman olarak gördüğü, milli eğitim camiasını yönlendiren ve yöneten ulvi müdür mikail beye teşekkürler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 14:07
04

Yusuf - Elbistan Anadolu Lisesi ağlıyor...

Müdür Bey duy biziiii

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 14:07
03

Bir dost - Şu an bu turun içinde olarak geziyi düzenleyen Mikail Avcu Hocama Eşlik eden Ali Yılmaz Hocama ve bizi bu gezide gerekirse uykusuz kalarak gezdiren Faik Fırtana abime çok teşekküler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 14:07
02

Gezi Ekibi - Tur şöförümüz Faik Beye de çok teşekkür ederiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 14:07