Pınarbaşı, fıskiyelerle renklendi

Ceyhan Nehri’nin kaynak noktası olan Pınarbaşı, Elbistan Belediyesi tarafından yaptırılan 5 adet fıskiye ile renklendi.

Pınarbaşı, fıskiyelerle renklendi
Pınarbaşı, fıskiyelerle renklendi
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Belediyesi, bir süre önce bitirilen kapsamlı temizlik çalışmalarının ardından Pınarbaşı’na 5 adet fıskiye yerleştirerek Ceyhan Nehri’nin kaynak noktasının apayrı bir güzelliğe kavuşmasını sağladı.

Elbistanlıların, özellikle yaz aylarında uğrak noktalarının başında gelen Pınarbaşı, Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş’ın talimatları doğrultusunda tamamlanan temizlik çalışmalarıyla kavuştuğu pırıl pırıl hali ile misafirlerini ağırlamaya başladı. Bahar mevsiminin yaklaşması ile birlikte Pınarbaşı’na giden Elbistanlılar, ayrı bir güzellikle de karşılaştı. Elbistan Belediyesi’nin gölet alanına yerleştirdiği ve suları farklı şekilde metrelerce yükseğe sıçratan 5 adet fıskiye, vatandaşların beğenisini kazandı. Akşam saatlerinde de renkli ışıklara bürünen fıskiyeler, birçok vatandaş tarafından sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

19 Mar 2019 - 19:16 - Çevre


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Bekir YILMAZ - Başta Belediye Başkan Vekili Sayın Ahmet Tıraş ve İnşaat Mühendisi Sayın Hasan Göçer olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun...Emeklerine sağlık...

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 19 Mart 19:16