Uyuşturucu satıcısı İstanbul’da yakalandı

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir kişi, İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı.

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir kişi, İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Elbistan Kaçakçılık ve Organize Suçlar Grup Amirliği ekiplerince, Göksun ilçesinde 3 adrese operasyon düzenlendi. Uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 272 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yaptığı belirtilen A.A. ise İstanbul’da gözaltına alındı.

11 Nis 2017 - 13:52 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.