Otomobilin kapısından kaçak sigara, vites kutusundan silah çıktı

Kahramanmaraş’ta polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, bin 850 adet kaçak sigara ile 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube...

Kahramanmaraş’ta polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, bin 850 adet kaçak sigara ile 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Gaziantep yolu hastane kavşağında takibe alınan F.M.A. idaresindeki 46 DP 413 plakalı otomobil durduruldu. Otomobilde yapılan aramada bagaj ve kapı içlerinde gizlenmiş bin 850 paket kaçak sigara ele geçirildi. F.M.A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ayrıca yine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince takibe alınan ve durdurulan otomobil içerisinde yapılan aramada vites kutusunda gizlenmiş, değişik markalarda 3 adet ruhsatsız tabanca, şarjör ve mermi ele geçirildi. Otomobil sürücüsü Mesut N. ile yanında bulunan E.C. gözaltına alındı.

11 Nis 2017 - 13:13 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.