Kaybolan Çocuk 16 Saat Sonra Bulundu

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde ormanda kaybolan 2 yaşındaki çocuk, 16 saat sonra AFAD ekiplerince bulundu.Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Deveboynu Mahallesi’ne bağlı Yeşildere mezrasında evlerinin önünde oynayan Mehtap ve Recep...

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde ormanda kaybolan 2 yaşındaki çocuk, 16 saat sonra AFAD ekiplerince bulundu.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Deveboynu Mahallesi’ne bağlı Yeşildere mezrasında evlerinin önünde oynayan Mehtap ve Recep Kocakaya’nın 6 çocuğundan en küçüğü olan 2 yaşındaki Azat, ormanlık alanda kayboldu. Deveboynu ve Anzorey Mahallesi sakinleriyle birlikte arama çalışması yapan Kocakaya ailesi sonuç alınamamasının ardından durumu jandarma ve AFAD ekiplerine haber verdi.

Konuşma engelli olduğu öğrenilen Azat’ı gece geç saatlere kadar arayan ekipler bir sonuca ulaşamadı. Sabah 05.30’da tekrar arama çalışmasına başlayan AFAD ve jandarma ekipleri, 16 saatlik aramanın ardından küçük çocuğu ormanın derinliklerinde perişan ve korkmuş bir halde buldu.

Baba Recep Kocakaya, "Çobanlık yapmak için Çardak’tan ailemle birlikte Afşin’e geldik. Ormanda kaybolan küçük oğlum Azat’ı uzun süren arama çalışmalarının ardından bulduk. Çok mutluyum. Bütün köyden vatandaşlarımızla birlikte aradık. AFAD ve jandarma ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

19 Nis 2016 - 16:10 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.